Yaşam

Somer Şefi Değiştirdi mi? MasterChef Türkiye’nin Yeni Jüri Üyesi Açıklandı!

14 Haziran Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak olan MasterChef Türkiye All Star’a yeni bir jüri üyesi katıldı. Tanıtımlarda yer almayan Somer Sivrioğlu’nun yerine geçeceği düşünülen heyetin yeni üyesi Yılmaz Öztürk oldu. Peki Masterchef’in yeni heyet üyesi kim? Yılmaz Öztürk kimdir?

Yıllardır TV8 ekranlarında izlediğimiz rengarenk yarışmacıların yer aldığı, kaosun ve heyecanın yüksek olduğu MasterChef Türkiye bu dönemde de seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

All Star formatında yayına başlayacak programda bu zamana kadar MasterChef Türkiye programına damgasını vuran birçok isim yeniden yarışan takımın kadrosuna katıldı.

14 Haziran Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak olan program geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

Mehmet Şef ve Danilo Şef’in yer aldığı fragmanda Somer Sivrioğlu’nun yokluğu dikkatlerden kaçmadı. Sivrioğlu’nun tanıtımda yer almaması merak konusu oldu.

Somer Sivrioğlu, Masterchef All Star’a sayılı günler kala yeni yayınlanan 1. bölüm fragmanında yine yer almadı ve yeni şef tanıtıldı.

MasterChef All Star’ın yeni jüri üyesi Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk’ü daha önce MasterChef’te konuk jüri üyesi olarak izlemiştik.

MasterChef’in yeni delegasyonu Yılmaz Öztürk kimdir?

Kariyerine 1998 yılında başlayan Şef Yılmaz Öztürk; 1999-2007 yılları arasında Türkiye’nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı. 2012 yılında şef ve işletmeci olarak Alaçatı’da kendi restoranını kurdu.

Üyesi olduğu ‘Chaine des Rotisseurs’ 2004 Genç Aşçılar Yarışmasında Gümüş Madalya aldı. 2007-2010 yılları arasında Kayra Şarap Akademisi ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesi’nde ders verdi. Yıllar sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu