Haber

Kahramanmaraş depremini önceden bilen “Deprem Kahini” bu kez İç Anadolu Bölgesi için uyardı

6 Şubat’ta meydana gelen ve merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 3 gün önce haberdar olduğu ortaya çıkan Frank Hoogerbeets, Türkiye için yeni bir tahminde bulundu.

BU KEZ İÇ ANADOLU BÖLGESİ İÇİN UYARI

“Deprem peygamberi” lakaplı ünlü deprem uzmanı Hoogerbeets’in şirketi Solar System Geometry Survey (SSGEOS), sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu kez İç Anadolu Bölgesi için uyarıda bulundu. Paylaşımda, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından önümüzdeki günlerde İç Anadolu’da daha güçlü bir artçı sarsıntının meydana gelebileceği belirtildi.

MART AYININ İLK HAFTASINI BELİRLEYDİ

Öte yandan Hoogerbeets, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada mart ayının ilk haftasına dikkat çekerek yeni bir sarsıntı olabileceğini iddia etmişti. Söz konusu dönemde Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınsayacağını belirten Hoogerbeets, bunun büyük depremlere neden olabileceğini savunarak, “Mart ayının ilk haftası çok kritik. Kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını 2’sinde görüyoruz. . Bu çok önemli olacak. Ayın 2’sinde 9 saat sonra çok önemli olacak. Dünya’yı içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak. Mart ayının bu ilk haftası Büyüklüğü 6’nın oldukça üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilinmesi mümkün değil. Yine 7’nin çok üzerinde 8’in çok üzerinde bir sismik olay olabilir.” dedi.

koprukoyajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu