Ekonomi

INVAMED’den “Varislerden dakikalar içinde kurtulmak mümkün” açıklaması

INVAMED Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilip üretilen VenaBLOCK, dünyada 80’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

INVAMED’in açıklamasına göre dünya çapında en yaygın venöz hastalık olan varis oluşumunda bilinen en önemli faktör genetik yatkınlıktır. Ayrıca fazla kilo, hamilelik, hareketsiz yaşam ve uzun saatler ayakta durma gibi nedenler de varise neden olan faktörler arasındadır.

INVAMED Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilip üretilen VenaBLOCK, dünyada 80’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Tüm dünyada “Türk Tutkalı” olarak da bilinen VenaBLOCK, yıllar içinde elde ettiği başarılı klinik sonuçlarla dikkat çekiyor.

Yüzde 98 gibi büyük bir başarı oranına sahip olan VenaBLOCK hem doktorlar hem de hastalar için oldukça konforlu bir tedavi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Ultrason rehberliğinde gerçekleştirilen bu işlem, özel bir kateter yardımıyla iğne damar içine girdikten sonra basınç uygulanarak tüm damarın yapıştırılması esasına dayanır.

VenaBLOCK tedavisinde hasta aynı gün hastaneye yatırılır ve toplamda 1 saat içinde taburcu edilir. Yaklaşık 10-15 dakika süren işlemden sonra hasta ayağa kalkıp yürüyerek ya da araba ile evine gidebilir.

İşlem sonrası elastik bandaj ve varis çorabı kullanımına gerek olmadığı gibi anestezisiz yapılan işlemde de ağrı, ağrı ve iz oluşmasına gerek yoktur.

Varis tedavisinde gelinen son nokta olarak bilinen VenaBLOCK tedavisi sonrasında hastalar günlük yaşam aktivitelerine ara vermeden devam edebilirler.

Hastaların büyük çoğunluğunun kış ya da ilkbahar aylarında tercih ettiği varis tedavisinde mevsimsel bir mani ya da zorunluluk yoktur. Yaz veya kış aylarında tedavi edilmesi mümkündür.

altinyaylahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu